Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin mezarını açmak

Rüyada annesinin mezarını açmak

Rüyada annesinin mezarını açmak yeni iş kollarına girileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin mezarını açmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Rüyada annesinin mezarını açmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada ölen birinin mezarını açmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada tarihi mezar açmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığı açmak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine delalettir.

Rüyada mezar açmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını açmak manevi olarak huzur içinde olacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada eski mezar açmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments