Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski mezar açmak

Rüyada eski mezar açmak

Rüyada eski mezar açmak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada eski mezar açmak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Rüyada eski mezar açmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kapalı mezarı açmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin mezarını açmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu mezarı açmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, işe zorla gidip geleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada mezarları açmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, işlerini boşvereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlık açmak büyük paralar kazanacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının mezarını açmak özgüveninin yerine geleceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments