Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarını açmak

Rüyada kendi mezarını açmak

Rüyada kendi mezarını açmak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sıkıntılarının biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi mezarını açmak gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada başkasının mezarını açmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarı açmak kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada mezar yeri açmak onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada annesinin mezarını açmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını açmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar açmak işlerinin de rast gideceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada eski mezar açmak her isteklerinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada ölü birinin mezarını açmak sohbetinin bozulacağına, onları gücendireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments