Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının mezarını açmak

Rüyada babasının mezarını açmak

Rüyada babasının mezarını açmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, güzel günler için yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Rüyada babasının mezarını açmak gördüyseniz:

  • Artan eleştiriler veya bazı kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın mezarını açmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını açmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, başarı kaydedeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kendi mezarını açmak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalettir.

Rüyada birinin mezarını açmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünü açmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ölen kişinin mezarını açmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments