Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığı açmak

Rüyada mezarlığı açmak

Rüyada mezarlığı açmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığı açmak gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Rüyada mezarın üstünü açmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada dolu mezarı açmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, ileri gideceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına inanılır.

Rüyada mezarı açmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar yeri açmak parasız günler geçireceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin mezarını açmak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak ruhunun şifa bulacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ailesinin de büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı açmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin mezarını açmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, maddi anlamda feraha ermeye delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments