Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu mezarı açmak

Rüyada dolu mezarı açmak

Rüyada dolu mezarı açmak hayatının bir anda cennete döneceğine, stresli bir ortama gireceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına delalettir.

Rüyada dolu mezarı açmak gördüyseniz:

  • Bazen zorlayarak istediğinizi elde edemeyebilirsiniz, beklemek ya da arka planda kalmak süreç içinde daha iyi sonuç verebilir.

Rüyada dolu mezarı açmak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu mezar görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolu mezar kazmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, iş ve mekan değiştireceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada içi su dolu mezar görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarı su dolu görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına inanılır.

Rüyada su dolu mezar görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada babasının mezarını açmak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalettir.

Rüyada gömülü mezarı açmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments