Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömülü mezarı kazmak

Rüyada gömülü mezarı kazmak

Rüyada gömülü mezarı kazmak hayırlı bazı adımlar atacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada gömülü mezarı kazmak gördüyseniz:

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak insanlardan uzaklaşılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada gömülü mezarı açmak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Rüyada birini gömülürken görmek korkularının sona ereceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada gömülü para görmek fikirlerinin can bulacağına, kendisiyle de gururlanacağına, çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada toprağa gömülü görmek verilen emeğin boşa gideceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömülü altın bulmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölünün gömülürken dirildiğini görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, fedakârlıklar yapacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments