Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mantı yediğini görmek

Rüyada birinin mantı yediğini görmek

Rüyada birinin mantı yediğini görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, rakiplerini alt edeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin mantı yediğini gördüyseniz:

  • Gayrimenkul yatırımları, anlaşmalar ya da resmi evraklar gibi konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada birinin mantı yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada mantı yedirmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada tabakta mantı görmek maddi durumunun düzeleceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantı bükmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Rüyada mantı istemek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mantı yaparken görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, refaha erileceğine işaret eder.

Rüyada mantı yemek görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işarettir.

Rüyada mantı yapmak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments