Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı yedirmek

Rüyada mantı yedirmek

Rüyada mantı yedirmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, mülkiyetinin de artacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, huzur ve saadet bulacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına inanılır.

Rüyada mantı yedirmek gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada mantı yedirmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada birinin mantı yediğini görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mantı yemek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, işlerini yoluna sokacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine işaret eder.

Rüyada kıymalı mantı yapmak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada mantı görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, dinine bağlı kalacağına tabir olunur.

Rüyada etli mantı yemek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yoğurtlu mantı yemek ters giden olayların düzeltileceğine, kalp kırmaya, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mantı ikram etmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, borçlarını ödeyeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments