Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı istemek

Rüyada mantı istemek

Rüyada mantı istemek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına inanılır.

Rüyada mantı istemek gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Rüyada mantı istemek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada birinin mantı yediğini görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada etli mantı görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, maddi güç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada mantı yemek görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına işarettir.

Rüyada mantı yemeği görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantı görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına işarettir.

Rüyada birine mantı vermek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalettir.

Rüyada mantı doldurmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments