Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı yaparken görmek

Rüyada mantı yaparken görmek

Rüyada mantı yaparken görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çözüm yolları bulamayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, yol alacağına inanılır.

Rüyada mantı yaparken gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Rüyada mantı hamuru açmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada hamur mantı görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Rüyada kuru mantı görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, takdir edileceği işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mantı makarna görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada mantı ikram etmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, rahata kavuşmaya inanılır.

Rüyada dolma mantı görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mantı haşlamak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurtlu mantı yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments