Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı yemek görmek

Rüyada mantı yemek görmek

Rüyada mantı yemek görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mantı yemek gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada mantı yemeği görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sorunlarını çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ mantı yemek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, günah ve suç işleyeceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada etli mantı yemek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu mantı yemek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantı yemek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mantı yemek görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalettir.

Rüyada mantı börek görmek hüsrana uğrayacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada mantı yapmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, başarıyla geleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments