Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı yapmak

Rüyada mantı yapmak

Rüyada mantı yapmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, rızıksız kalacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantı yapmak gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Rüyada kıymalı mantı yapmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mantı yapmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada hamur mantı görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada mantı yaptığını görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada kuru mantı görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada mantı çorbası içmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çalıştığına değeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine yorulur.

Rüyada çiğ mantı yemek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kendisi ile baş başa kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments