Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı bükmek

Rüyada mantı bükmek

Rüyada mantı bükmek şansın açılacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, gülen yüzünün de solacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada mantı bükmek gördüyseniz:

  • Başka insanların talepleri nedeniyle yavaşlayan veya nedensiz geçmişte kalan eski hedeflerinize ulaşabilmek veya işleri tekrar yoluna koyabilmek için bir değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada mantı bükmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu bükmek anne baba duasının alınacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalettir.

Rüyada yorgan bükmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kaşık bükmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinde başarılı olacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır bükmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynunu bükmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada demiri bükmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada bilek bükmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments