Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mahrem yerini görmek

Rüyada birinin mahrem yerini görmek

Rüyada birinin mahrem yerini görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, özlemlerini bitireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, hayattan her istediğini alacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını ya da yeni düzenlemeler getirildiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada mahrem yeri traş etmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işaret eder.

Rüyada bayanın mahrem yerini görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının mahrem yerini görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin mahrem yerini görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin mahrem yerini görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahrem yeri temizlemek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendinin mahrem yerini görmek manevi rahatlamaya erileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments