Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayanın mahrem yerini görmek

Rüyada bayanın mahrem yerini görmek

Rüyada bayanın mahrem yerini görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayanın mahrem yerini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular tekrar hassaslaşabilir.

Rüyada bayanın mahrem yerini görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kadının mahrem yerini görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin mahrem yerini görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine inanılır.

Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin azalacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölen birinin mahrem yerini görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, elinin bolluk göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada mahrem yeri traş etmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının mahrem yerini görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada na mahrem yerini görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments