Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, ona mutluluk getireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, tecrübe sahibi olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir.

Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada kuyuya düşeni görmek yapılan ahlaksız davranışlara, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek kısmetlerin çoğalacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya para düşürmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments