Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya düşen birini görmek

Rüyada kuyuya düşen birini görmek

Rüyada kuyuya düşen birini görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kısmetinin hep açık olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada kuyuya düşen birini gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok doğru bir yol tutulacağına rivayet eder.

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun kuyuya düştüğünü görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments