Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumarda kazanmak

Rüyada kumarda kazanmak

Rüyada kumarda kazanmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, gelirinin artacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kumarda kazanmak gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Rüyada kumar kazanmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, olmayacak hayallere kapılacağına alamet eder.

Rüyada kumardan para kazanmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Rüyada kumarda kazanmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle kumar oynamak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kumar kağıdı görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kumar oynayan görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments