Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumar borcu görmek

Rüyada kumar borcu görmek

Rüyada kumar borcu görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumar borcu gördüyseniz:

  • İncelikle yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemezse üzülmeyin.

Rüyada kumar borcu görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına yorulur.

Rüyada kumardan para kazanmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kasasının ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumar kağıdı görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına delalettir.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, pek az kazanç getireceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına inanılır.

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek zor ve stresli günler geçireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kumar oynarken görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments