Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının kumar oynadığını görmek

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada babasının kumar oynadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda hemen karşılık görmemiş olmanız, yakında görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek yeni bir adım atılacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kumar oynadığını görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada kumardan para kazanmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumar oynayan görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments