Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağa oturduğunu görmek

Rüyada kucağa oturduğunu görmek

Rüyada kucağa oturduğunu görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada kucağa oturduğunu gördüyseniz:

  • Size katkısı olacak kişilerle iş birliği yapmanız karlı girişimler anlamına gelebilir.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın kucağına oturmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün kucağına oturmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kucağa oturmak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, işlerini toparlayacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kucağına oturmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments