Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını kör görmek

Rüyada kocasını kör görmek

Rüyada kocasını kör görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada kocasını kör gördüyseniz:

  • Ek bilgiler edinmeniz bazı arkadaşlarınız kanalıyla yakalanabilecek yeni fırsatlar anlamına da geliyor.

Rüyada kocasını kör görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının kör olduğunu görmek darlık içine düşeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada körlere yardım etmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada başkasını kör görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babayı kör görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasını kör görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör serçe görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments