Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna bilezik takmak

Rüyada koluna bilezik takmak

Rüyada koluna bilezik takmak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada koluna bilezik takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Rüyada koluna bilezik takmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine delalet eder.

Rüyada koluma bilezik takmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayallerine kavuşacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına tabir olunur.

Rüyada koluna burma bilezik takmak çok büyük kazanç sağlanacağına, yardımda bulunacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kendi koluna bilezik takmak kişinin sıkıntıların artacağına, geleceğinizin güzel olacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada başkasının koluna bilezik takmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments