Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin karanlıkta görmek

Rüyada birinin karanlıkta görmek

Rüyada birinin karanlıkta görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin karanlıkta gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada karanlık bir yere gitmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık dar sokak görmek kudreti ve cesareti bulacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta inek görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada karanlık bir adam görmek bunalacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık yere düşmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta araba görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada karanlık odadan çıkmak ondan kazanç elde edeceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments