Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir yerde koşmak

Rüyada karanlık bir yerde koşmak

Rüyada karanlık bir yerde koşmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, işlerinin büyüyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlığa koşmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta koşmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, anne babaya müjde verileceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık bir yolda koşmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta koşmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık ormanda koşmak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına delalet eder.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments