Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir adam görmek

Rüyada karanlık bir adam görmek

Rüyada karanlık bir adam görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir adam gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Rüyada karanlık bir adam görmek kendini yiyip bitireceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık adam görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta adam görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta aramak kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, rakiplerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık tünel görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta arabaya binmek güvensizliğini yeneceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek hasret çekileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments