Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta araba görmek

Rüyada karanlıkta araba görmek

Rüyada karanlıkta araba görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, işlerine bereket geleceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta araba gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada karanlık yolda araba sürmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta araba sürmek ele geçen kazancın artacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta arabaya binmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta araba görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta araba kullanmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yolda arabayla gitmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık yolda araba kullanmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments