Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta inek görmek

Rüyada karanlıkta inek görmek

Rüyada karanlıkta inek görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kendine geleceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, borçlarının biteceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta inek gördüyseniz:

  • Bazılarımızda kimlik bunalımlarına neden olabilir.

Rüyada karanlıkta inek görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi imkânlarının artacağına, gönlünün ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada karanlık koridor görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, büyük bir servete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta kara kedi görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, işlerin çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık odada oturmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık bi yer görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık mahalle görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasını karanlıkta görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta banyo yapmak yaşamına renk geleceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments