Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çarşaflı görmek

Rüyada kara çarşaflı görmek

Rüyada kara çarşaflı görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılacak değişiklikler iş hayatınızı cesaretlendirebilir.

Rüyada kendini kara çarşaflı görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kara çarşaf görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kara çarşafa bürünmek husumetlerin başgöstereceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Rüyada kara çarşaflı insan görmek işsiz kalmaya, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada kara çarşaf giymiş birini görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek asık yüzlerin güleceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara çarşafa girmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ele geçen kazancın azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments