Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çarşaf görmek

Rüyada kara çarşaf görmek

Rüyada kara çarşaf görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, mallarının da hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara çarşaf gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilir veya çok fazla sorumluluk ya da yük yüklenebilirsiniz.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kara çarşaf giymiş birini görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada kara çarşafa bürünmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek lüksüne de lüks katacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kara çarşaflı görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gözyaşının dineceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulur.

Rüyada kara çarşaf görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine inanılır.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments