Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çarşafa girmek

Rüyada kara çarşafa girmek

Rüyada kara çarşafa girmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kendi işinin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kara çarşafa girmek gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz hangi yönde ilerleyeceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kara çarşafa girmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kara çarşaflı birini görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, evlenme yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara çarşaflı insan görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kara çarşaflı erkek görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, güzel huylarını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada kara çarşafa bürünmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada kara çarşaflı görmek hayırlı bir karar verileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments