Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi ağrımak

Rüyada kalbi ağrımak

Rüyada kalbi ağrımak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbi ağrımak gördüyseniz:

  • Evle ilgili gelişmeler söz konusu veya yaşadığınız yerde keyifli veya konforu arttıran değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kalbi ağrımak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çok mutlu edeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, işlerin yavaşlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının dişinin ağrıdığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının dişinin ağrıdığını görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, makamının tehlikeye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazı ağrımak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments