Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının ağrıdığını görmek

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyecek veya belli konularda gelişmenize yardım edecek faaliyetler içine girmenizde veya aktivitelerde yer almanızda fayda var.

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek anne babanın birbirine düşeceğine, insanların hayır dualarını alacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağı ağrımak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada kulağın ağrıdığını görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada belin ağrıdığını görmek yakın zamanda rahat edeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada dişimin ağrıdığını görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dizlerinin ağrıdığını görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnın ağrıdığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine yorulur.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments