Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu ağrımak

Rüyada kolu ağrımak

Rüyada kolu ağrımak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sonra kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kolu ağrımak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf durumda gösterebilecek olaylardan kaçınmak için artı eksi hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada kolu ağrımak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına yorulur.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada karnın ağrıdığını görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine inanılır.

Rüyada karnı ağrımak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, planlarının işe yarayacağına inanılır.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments