Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, mevki edineceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına rivayet eder.

Rüyada kalbinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada kalbi ağrımak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek saygınlığına leke sürüleceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına alamet eder.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet eder.

Rüyada karnı ağrımak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişin ağrıdığını görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada başı ağrımak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayağının ağrıdığını görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, rahat nefes alınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments