Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kaftan giymek

Rüyada mavi kaftan giymek

Rüyada mavi kaftan giymek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına inanılır.

Rüyada mavi kaftan giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Rüyada mavi kaftan giymek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hayırlı bir eşe delalettir.

Rüyada mor kaftan giymek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kaftan giymek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, anne duasının açılacağına, onun kıymetini her daim bileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kaftan giymek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalettir.

Rüyada kaftan giymek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo kaftan görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kaftan görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments