Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasının kanadığını görmek

Rüyada birinin kafasının kanadığını görmek

Rüyada birinin kafasının kanadığını görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, şansının açılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasının kanadığını gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Rüyada kafamın kanadığını görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada kafasının kanadığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin kafasının kanadığını görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun kafasının kanadığını görmek halinin iyi olduğuna, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına inanılır.

Rüyada kafanın kanadığını görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada melek kanadı görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada kanatlı beyaz at görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments