Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafamın kanadığını görmek

Rüyada kafamın kanadığını görmek

Rüyada kafamın kanadığını görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, solan yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafamın kanadığını gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili her başlığa çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Rüyada kafamın kanadığını görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasının kanadığını görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun kafasının kanadığını görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada birinin kafasının kanadığını görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek işlerinin ters gideceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, makamının tehlikeye gireceğine inanılır.

Rüyada kafanın kanadığını görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, ortaklıkların bozulacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalettir.

Rüyada parmağını kanatmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret eder.

Rüyada göbeğinin kanadığını görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments