Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafanın kanadığını görmek

Rüyada kafanın kanadığını görmek

Rüyada kafanın kanadığını görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, helal lokmalar yiyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet eder.

Rüyada kafanın kanadığını gördüyseniz:

  • Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada kafamın kanadığını görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasının kanadığını görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun kafasının kanadığını görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasının kanadığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada kafanın kanadığını görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerin kanadığını görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, her şeyin yolunda gideceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, sorunlarının artacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments