Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasının kanadığını görmek

Rüyada kafasının kanadığını görmek

Rüyada kafasının kanadığını görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Rüyada kafasının kanadığını gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklere bağlı uyarlamalar yapabilirsiniz.

Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, duygularının karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasının kanadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kötüyse düzeleceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kafasının kanadığını görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafanın kanadığını görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Rüyada oğlunun kafasının kanadığını görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafamın kanadığını görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatlarıyla uçmak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, kötü sözler duylacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet eder.

Rüyada uçan kanatlı at görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments