Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasını kırmak

Rüyada birinin kafasını kırmak

Rüyada birinin kafasını kırmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, problemlerini çözeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin kafasını kırmak gördüyseniz:

  • Bilerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada kafada bardak kırmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak konforlu ve rahat hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kafasını kırmak mallarının eksileceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret eder.

Rüyada birinin kafasını kırmak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafa kırmak büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasında bardak kırmak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kendisine şifa olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada birinin kafasında bardak kırmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafayı kırmak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments