Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa kırmak

Rüyada kafa kırmak

Rüyada kafa kırmak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kafa kırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada başkasının kafasını kırmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kafa kırmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasında bardak kırmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kafayı kırmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasında yumurta kırmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada kafasını kırmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulur.

Rüyada kafasında bardak kırmak yaşamının yoluna gireceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments