Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafayı kırmak

Rüyada kafayı kırmak

Rüyada kafayı kırmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yanlış adımlar atacağına, dertlerin sonlanacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafayı kırmak gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu birarada yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kafasında bardak kırmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada bardak kırmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalettir.

Rüyada kafasını kırmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada kafasında yumurta kırmak herhangi zarara uğramayacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafasını kırmak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada birinin kafasında bardak kırmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kafayı kırmak karlı çıkacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments