Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasında şişe kırmak

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişe kırmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Rüyada cam şişe kırmak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki şişesi kırmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına delalettir.

Rüyada soda şişesi kırmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada bira şişesi kırmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada rakı şişesi kırmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, zaman bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şarap şişesi kırmak gayrimenkul işine girileceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments