Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasından kan aktığını görmek

Rüyada bir başkasından kan aktığını görmek

Rüyada bir başkasından kan aktığını görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, çok sayıda borca gireceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasından kan aktığını gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağından kan aktığını görmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına inanılır.

Rüyada birinin kafasından kan aktığını görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına alamet eder.

Rüyada birisinden kan aktığını görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kulağından kan aktığını görmek hayırlı kararlar verileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine delalettir.

Rüyada bacaklarından kan aktığını görmek aradığı aşkı bulacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kan aktığını görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments