Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasına tükürmek

Rüyada birinin kafasına tükürmek

Rüyada birinin kafasına tükürmek mevki kaybına uğrayacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalettir.

Rüyada birinin kafasına tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden yapılandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada kafaya tükürmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına tükürmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına inanılır.

Rüyada siyah balgam tükürmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada yere tükürdüğünü görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada babaya tükürmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamur tükürmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada karınca tükürmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada kan kusmak kan tükürmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments