Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca tükürmek

Rüyada karınca tükürmek

Rüyada karınca tükürmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işarettir.

Rüyada karınca tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işlerinizde aksilikler yaşanabilir.

Rüyada karınca tükürmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına tabir olunur.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada şarap içip tükürmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, mevkie edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneye tükürmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada tırnak tükürmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına delalettir.

Rüyada su tükürmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ et tükürmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada babaya tükürmek gelir kaybedeceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments