Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaya tükürmek

Rüyada babaya tükürmek

Rüyada babaya tükürmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet eder.

Rüyada babaya tükürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda değişikliğe neden olabilir.

Rüyada babaya tükürmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ağzına tükürmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine tükürmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sevap işleyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze tükürmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine tükürdüğünü görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, yeni iş kollarına girileceğine işarettir.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet eder.

Rüyada cam kırığı tükürmek kişinin içinin daralacağına, bilgiyle donanacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kedinin tükürdüğünü görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments