Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasına taş atmak

Rüyada birinin kafasına taş atmak

Rüyada birinin kafasına taş atmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına taş atmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini istiyorsanız, kontrolü ele almanız gerekiyor olabilir.

Rüyada birinin kafasına taş atmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, güzel günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kafasına taş atmak olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kafaya taş atmak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kafaya dikiş atmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafa atmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kafaya yumruk atmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kafa atmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasına bir şey atmak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, gelir kaybedeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments